afghaan wiettoppen

Afghaan wietzaden

De cannabis planten die voortkomen uit Afghaan wietzaden kenmerken zich door een compacte vorm waar toch een flinke opbrengst uit voortkomt. Zodra de plant in de bloeifase komt gaat deze snel groeien, Afghan Skunk is namelijk een zeer sterke plant. Je kunt het blad herkennen aan een donkergroene tint en een brede vorm. Op de Afghaan hennepplanten zullen zich zeer grote toppen vormen die een platte vorm hebben vol met fonkelende harskristallen. De wiet die voortkomt uit Afghaan is puur Indica.

afghaan wiettoppen

Kenmerken Afghaan wietzaden

Het THC percentage van deze planten ligt heel hoog, ze bestaan voor 90 procent uit Indica genetica. Het genotype is een kruising tussen Afghani en Skunk. De planten zullen niet hoog worden, de structuur is te vergelijken met een boompje. Omdat het een sterke hennepplant betreft kan deze goed omgaan met teveel water of voeding. Je zult na drie à vier dagen de zaden zien ontkiemen. Bij een goede verzorging kun je een grote opbrengst tegemoet zien. Deze plant gaat je wiet opleveren met een fantastisch aroma en een heerlijke geur en smaak.

 

Afghan Skunk in het kort

  • De THC waarde in de wiet is hoog.
  • Je krijgt er een krachtige high van.
  • De geur en smaak is rokerig en krachtig.
  • Deze hennepplanten kunnen goed overweg met te weinig of juist teveel voeding.
  • Ze zijn ook goed bestand tegen te weinig of teveel water.
Afgaan wietzaden
Afghaan wietzaden kopen ? Dan kunt u op Freeseedsonline.com het vinden voor de beste prijs!

Medisch gebruik Afgaan wiet

Het is een populair type wiet voor mensen die kampen met stress, misselijkheid, slecht slapen en spiertrekkingen.

 

Wil je meer informatie over Afghan Skunk of vergelijkbare wietzaden? Ga dan snel naar Freeseedsonline.com. Je kunt hier niet alleen de beste wietzaden bestellen, bekijk ook de tips voor starters en de gratis handleidingen om je eigen cannabis te kweken. Waar wacht je nog op, begin vandaag nog!

TAGS : Medisch Afghan wiet, Kenmerken Afghaan wietzaden

Lezen: Hoe begin je met hennepplanten kweken?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *