Autoflowering wietzaden

Autoflowering wietzaden

Normaal gesproken treedt de bloeifase van hennepplanten in wanneer de nachten langer worden en de dagen korter. Dat betekent dus dat de planten minder licht krijgen per 24 uur. Wanneer je autoflowering zaden gebruikt maakt de lichtcyclus niet uit voor het starten van de bloeifase, vandaar ook de naam “zelfbloeiers”. Het zal bij de meeste zaden pakweg 2 weken duren voordat ze gaan bloeien, wanneer het Haze wietzaden zijn moet je rekenen op zo’n 3 tot 6 weken. Het maakt dus niet uit hoe lang de cyclus van dag en nacht is bij deze planten, het gaat in principe vanzelf. Wil je autoflowering zaden bestellen? Ga dan direct naar het aanbod van Freeseedsonline.com, daar bestel je de beste zaden voor de scherpste prijzen.

Bloeien en kweken van autoflowering wietzaden

Je kunt tot eind augustus autoflower zaden kweken, als je nog specifieke vragen hebt kun je gerust even contact met ons opnemen. De eerste groeifase zal 2 tot 3 weken in beslag nemen, na die periode begint vanzelf de bloeifase. Het oogsten kan na 8 tot 10 weken plaatsvinden. Bij standaard wietzaden moet je rekening houden met de lichtcyclus, dat is met deze zaden dus niet meer nodig. Dat neemt niet weg dat je toch voor voldoende licht moet zorgen, een lichtschema van 6 uur donker en 18 uur licht geeft de beste resultaten. Het is niet nodig om de lichtcyclus tussentijds aan te passen.

Hier moet je rekening mee houden bij autoflowering zaden

Als je van plan bent buiten wiet te gaan kweken zul je ook autoflowering wietzaden moeten bestellen voor buiten gebruik. In Nederland is het onder normale omstandigheden mogelijk om tot eind augustus zaden te planten. Dit hangt een beetje van het weer af. Als je op tijd begint, aan het begin van de zomer of aan het eind van de lente kun je soms tot wel drie keer oogsten per jaar.

Goedkope autoflowering wietzaden online kopen

Als je zo snel mogelijk wilt beginnen met jouw eigen wiet kweken moet je direct naar Freeseedsonline.com gaan. Bij een bestelling van drie zaden zal het vierde zaadje helemaal gratis zijn!

Pak vandaag 10% korting op wietzaden!

Bestel direct jouw autoflowering zaden bij Freeseedsonline.com en pak die 10% korting op jouw bestelling. Om het nog eenvoudiger te maken kun je direct de meest populaire autoflowering zaden kiezen.

Hoeveel kun je oogsten met autoflowering hennepplanten?

Tussen de verschillende planten onderling zijn er enorm veel verschillen, daarnaast zullen de omstandigheden bij het kweken ook verschillen. Daarom is het ontzettend lastig om een schatting te maken van de opbrengst. Met een hele ruime marge kunnen we als ondergrens ongeveer 60 gram per plant tellen en als maximum 300 gram. Maar dat zijn echt schattingen. We weten wel zeker dat je bij Freeseedsonline.com elk vierde zaadje gratis krijgt!

Buiten autoflowering wietzaden kweken

Wil je buiten wiet gaan kweken? Dan moet je weten dat er speciale zaden zijn voor buiten. In Nederland ligt het uiterste moment van wiet planten op eind augustus. Begin je vroeger, dan kun je meerdere malen oogsten in hetzelfde seizoen, tot wel drie keer!

Autoflowering zaden bestellen

Koop jouw wietzaden eenvoudig en goedkoop in de FSO webshop. Hier vind je altijd een grote voorraad en keuze van de beste, verse zaden. Wij leveren alleen gefeminiseerde wietzaden, direct leverbaar voor een razendsnelle bezorging bij jou thuis. Ga direct shoppen!

TAGS : wietzaden zijn zaden bestellen

Lezen: Tip om buiten wiet te kweken

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *