Bubblegum zaden

Bubblegum zaden

Er zijn twee belangrijke redenen waarom Bubblegum wietzaden populair zijn; als eerste die herkenbare smaak, en als tweede de eenvoud van het ontkiemen van de zaden. Het is een hennepplant met een bloeifase die ongeveer 8-9 weken in beslag neemt, het oogsten vindt na 10-11 weken plaats. Als je een grote oogst wilt behalen kun je het beste tegen het einde van oktober gaan oogsten. Je kunt Bubblegum planten binnen en buiten kweken, als je wilt is het mogelijk om ze in een kas te plaatsen. In de laatste fase hebben ze grote en dikke toppen ontwikkeld, je kunt al zien dat er een grote opbrengst uit zal komen. De toppen zijn overeenkomstig met AK planten. Zoals je al zult vermoeden lijkt de smaak veel op zoete bubble gum, waar de naam dan ook vandaan komt.

 

Effect Bubblegum wiet

Wanneer je deze cannabis gaat roken zul je een euforische high waarnemen in combinatie met een energiek gevoel. Daarnaast zou deze wietsoort ook pijn onderdrukken voor medicinale doeleinden.

 

Wat is de opbrengst van Bubblegum zaden?

Als je deze zaden binnen kweekt zal er een oogst mogelijk zijn van ongeveer een halve kilo per vierkante meter. Bij buiten kweken kan de opbrengst op een hele kilo uitkomen, daarmee haal je een flinke opbrengst met deze hennepplanten. Een mogelijk nadeel is de nauwkeurige verzorging die de planten nodig hebben tijdens het proces. Daarmee is het niet bepaald de ideale plant voor beginnende kwekers. De korte groei zal wel krachtig verlopen. Als je van een fruitig en fris aroma houdt met een zoete smaak is dit echt de wiet voor jou.

Bubbelgum wietzaden

Bubblegum in het kort

  • Het is een hennepplant met een korte bloeifase die 8 tot 9 weken duurt.
  • De toppen van de plant zijn compact maar wel groot.
  • De wiet kenmerkt zich door het zoete aroma en smaak.
  • Het hoge THC percentage zal voor een flinke high zorgen.
  • Je zult euforische highs beleven bij het roken.
Bubbelgum zaden
Bubbelgum zaden bestellen in autoflower ?

Als je op zoek bent naar meer informatie over de meest populaire wietzaden zoals deze Bubblegum XL, maar ook de Royal Queen en de OG Kush, dan moet je natuurlijk op Freeseedsonline.com zijn. Naast de verkoop van wietzaden vind je hier alle informatie om goed voorbereid je eigen wiet te kweken.

TAGS : Effect Bubblegum wiet , Bubblegum in het kort

LEZEN : Gefeminiseerde zaden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *