Cheese wietzaden

Zoals je al zult vermoeden is de naam van de Cheese wietzaden inderdaad gebaseerd op de geur van kaas die zeer herkenbaar aanwezig is in de wiet van deze plant. De zaden zijn ontstaan uit het phenotype Skunk nr.1. Je komt deze cannabis veel tegen in Engeland waar het tot de meest populaire wietsoorten behoort. Dat neemt niet weg dat er ook internationaal veel lof is voor Cheese cannabis, in diverse Nederlandse competities scoorde deze wiet erg hoog. Na een bloeiperiode van pakweg acht weken zal er een gemiddelde opbrengst te behalen zijn. De genetica bestaat voor 60 procent uit Indica en 40 procent uit Sativa, wat garant staat voor een hoog THC gehalte. Met name de beginnende kwekers zijn laaiend enthousiast over Cheese zaden omdat je ze eenvoudig zelf kunt kweken. Tijdens het roken van de wiet zul je een stoned gevoel ervaren met een sterke high die lang voelbaar zal zijn.

Cheese wietzaadjes
cheese wietzaden kopen doe je bij FSO zaden

Cheese wietzaden in het kort

  • Het betreft een verhouding van 60 procent Indica en 40 procent Sativa.
  • De bloeiperiode is kort met slechts acht weken.
  • De opbrengst van de kweek ligt op een gemiddeld niveau.
  • Het aandeel THC in de wiet ligt hoog.
  • Het kaas aroma is kenmerkend en duidelijk te proeven.
  • Deze wietzaden zijn eenvoudig te kweken, met name binnen presteren ze goed.

Medisch gebruik Cheese

Deze wiet wordt vaak gebruikt door mensen die last hebben van slecht slapen, gevoelens van angst, gebrekkige eetlust, stress en om pijn te verlichten.

cheese autoflower zaden
Autoflower wietzaden kopen

Er zijn nog veel meer wietzaden waar je snel mee aan de slag kunt gaan, kijk op Freeseedsonline.com voor het complete assortiment. Cheese is slechts één voorbeeld van zaad dat geschikt is voor beginners, ook vind je op deze site handleidingen die je van A tot Z helpen met het zelf kweken van wiet.

Royal cheese wiet
wietzaden van royal cheese kopen

Wanneer je op zoek bent naar een populaire cannabis soort hoef je niet verder te zoeken dan Royal Queen Seeds. Je vindt hier de bestsellers zoals Skunk #1, Critical en natuurlijk ook OG Kush. Er zijn veel soorten wiet met ieder hun eigen specifieke kenmerken waarvan er een aantal reeds de eerste prijs in ontvangst hebben mogen nemen. Dat is eigenlijk wel logisch als je weet welke moeite er wordt gestoken in de productie van deze hoogwaardige zaden van Nederlandse bodem. Als je niet zo geduldig bent kun je het beste aan de slag gaan met Autoflowering cannabis plant, deze komen vanzelf in de bloeiperiode en zijn tussen de acht en tien weken volgroeid voor de oogst.

TAGS : Medisch gebruik Cheese , Cheese wietzaden Nederlandse

LEZEN : Sneeuwwitje wietzaden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *