hoe begin je hennepzaad te kweken ?

Eerste keer wiet kweken binnenhuis, hoe werkt dat?

Binnen kweken

Binnen wiet kweken is een geweldige manier om de omgeving onder controle te houden en te zorgen voor een oogst van hoge kwaliteit. Hoewel het op het eerste gezicht ontmoedigend kan lijken, is binnenkweek eigenlijk heel eenvoudig als je het eenmaal onder de knie hebt. In dit artikel vertellen wij u alles wat u moet weten om te beginnen met het binnen kweken van wiet.

 

Welke soort nemen we om te beginnen met wietkweken voor binnen?

Om te beginnen moet u enkele kwaliteitszaden kopen. Wij raden u aan te beginnen met een soort die bekend staat als gemakkelijk te kweken, zoals White Widow of Northern Lights. Zodra je je zaden hebt, moet je een kweeklocatie kiezen. Veel mensen kiezen ervoor om hun kweekoperatie op te zetten in een logeerkamer of kast, maar elke ruimte die voor de kweek kan worden gebruikt, is geschikt. Zorg er wel voor dat de ruimte goed geventileerd is en niet in direct zonlicht staat.

 

Wat hebt u nodig om binnenshuis wiet te kweken?

Om binnen wiet te kweken, hebt u een paar benodigdheden nodig. Ten eerste hebt u kwaliteitsgrond en potten nodig om uw zaden in te planten. U kunt beide artikelen vinden in de meeste tuinwinkels of online. U hebt ook een kweeklamp nodig, omdat kamerplanten anders niet genoeg zonlicht krijgen om goed te groeien. Ook hiervoor kunt u bij de meeste tuinwinkels of online terecht. Tot slot hebt u een ventilator nodig om uw kweekruimte te ventileren.

 

Nu u alle benodigdheden hebt, is het tijd om te beginnen met kweken! Volg de onderstaande instructies om te leren hoe u met succes wiet kunt kweken binnenshuis.

 

1. Vul uw potten met kwaliteitsgrond en plant uw zaden ongeveer 1 inch diep. Geef de grond water tot hij vochtig maar niet drassig is.

 

2. Zet uw potten op een plek met indirect zonlicht. Als u geen kweeklamp hebt, volstaat een zonnige vensterbank.

Binnen kweken

3. Houd de grond in de gaten en geef water wanneer dat nodig is. Wanneer de planten ongeveer 2 centimeter hoog zijn, moeten ze worden bemest met een hoogwaardige cannabismeststof.

 

4. Zodra de planten 4-6 cm hoog zijn, kunnen ze worden overgeplant in grotere potten of in uw tuin buiten (als het zomer is).

 

5. Blijf uw planten water geven en bemesten indien nodig. Als de planten 6-8 weken oud zijn, beginnen ze te bloeien.

 

6. Zodra de planten hebben gebloeid, kunnen ze worden geoogst en gedroogd. Geniet van uw zelfgekweekte wiet!

 

Nu u weet hoe u binnen wiet kunt kweken, kunt u het proberen! Met een beetje geduld en zorg wordt u beloond met een overvloedige oogst van hoogwaardige cannabis.

 

Veel plezier met kweken!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *