wiet creme

Hoe maak je wiet crème?

Zelf wiet crème maken

Er zijn een paar manieren om wiet crème te maken, maar de populairste methode is het infuseren met cannaboter of cannabisolie. Hierdoor kunnen de cannabinoïden en andere verbindingen in de cannabis infuseren in de boter of olie, die vervolgens kan worden gebruikt om verschillende topische preparaten te maken.

wiet creme

Cannaboter maken

Om cannaboter te maken of olie, moet u eerst uw cannabis decarboxyleren. Dit kunt u doen door de cannabis ongeveer 40 minuten te bakken in een oven van 240 graden Fahrenheit. Zodra de cannabis gedecarboxyleerd is, kan het worden toegevoegd aan een slowcooker of steelpan met wat boter of olie. Het mengsel moet sudderen voor een paar uur, zodat de cannabinoïden in de boter of olie kunnen trekken.

 

Zodra het infusieproces is voltooid, kan de boter of olie worden gezeefd en gebruikt in verschillende recepten. Het kan ook worden bewaard in een luchtdichte verpakking in de koelkast voor toekomstig gebruik.

 

Topicals maken

Bij het maken van topicals is het belangrijk om te beginnen met een kleine hoeveelheid cannabisboter of -olie en verhoog geleidelijk de gebruikte hoeveelheid tot u de gewenste consistentie vindt. Topicals kunnen rechtstreeks op de huid worden aangebracht of worden toegevoegd aan lotions, crèmes, zalven en andere producten. Ze kunnen ook worden ingenomen, hoewel deze methode niet zo effectief is voor het afgeven van cannabinoïden aan het lichaam.

wiet creme

Wijed crème kan worden gebruikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen, waaronder pijn, ontstekingen, huidaandoeningen en meer. Het kan ook worden gebruikt als een algemene vochtinbrenger of huidbeschermer.

 

Als u wilt leren hoe u wietcrème maakt, zijn er een paar dingen die u eerst moet weten. Hier is een snelle gids over alles wat u nodig hebt om te beginnen.

 

Hoe maak je crème van de wortels van de cannabis plant?

 

Ingrediënten:

 

1 kopje kokend water

 

1/4 kopje gedroogde cannabisbladeren of toppen

 

1/2 kopje draagolie (kokosolie, olijfolie, enz.)

 

Instructies:

 

Voeg de cannabisbladeren of toppen toe aan een blender en mix tot het een gladde pasta vormt. Voeg toe de pasta in een kom en roer er geleidelijk het kokende water door tot het een dikke crème vormt. Voeg de draagolie toe en meng goed. Breng de crème aan op het getroffen gebied en laat het 30 minuten tot een uur zitten voordat u het afspoelt. Herhaal dit proces indien nodig.

 

Cannabis crème kan worden gebruikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen, waaronder pijn, ontstekingen, huidaandoeningen en meer. Het kan ook worden gebruikt als een algemene vochtinbrenger of huidbeschermer. Als u wilt leren hoe u cannabis crème maakt, zijn er een paar dingen die u eerst moet weten. Hier is een snelle gids over alles wat u nodig hebt om te beginnen

 

Hoe maak je crème van de bloeiende toppen van de cannabisplant

 

Ingrediënten:

 

1 kopje kokend water

 

1/4 kopje gedroogde cannabisbloemen

 

1/2 kopje draagolie (kokosolie, olijfolie, enz.)

 

Instructies:

 

Doe de cannabisbloemen in een blender en mix tot het een gladde pasta vormt. Doe de pasta in een kom en roer er geleidelijk het kokende water door tot het een dikke crème vormt. Voeg de draagolie toe en meng goed. Breng de crème aan op het getroffen gebied en laat het 30 minuten tot een uur zitten voordat u het afspoelt. Herhaal dit proces indien nodig.

 

Cannabis crème kan worden gebruikt om een breed scala aan medische behandelingen, waaronder pijnbestrijding, ontstekingsremmers, huidverzorging en meer. Het kan ook worden gebruikt als een algemene vochtinbrenger of huidbeschermer. Als u wilt leren hoe u cannabis crème maakt, zijn er een paar dingen die u eerst moet weten. Hier is een snelle gids over alles wat u nodig hebt om te beginnen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *