wietzaadjes kopen

Koop online cannabis zaden

Koop online cannabis zaden

Bij Freeseedsonline.com hebben we niet alleen een grote collectie zaden, we leveren ook altijd de beste kwaliteit cannabis zaden die er te koop zijn. Daarbij maken we onderscheid tussen bijvoorbeeld gefeminiseerde zaden en Autoflower zaden, maar ook zaden met een hoog THC gehalte of juist een hoog CBD gehalte. Alle populaire soorten cannabis zaden vind je op Freeseedsonline.com.

 

Vrouwelijke cannabis zaden online kopen

Bij normale zaden moet je altijd de mannelijke wietplanten verwijderen omdat deze geen wiet produceren maar voor zaadproductie zorgen. Daarom leveren wij gefeminiseerde cannabis zaden die stuk voor stuk van het vrouwelijk geslacht zijn. Voor de liefhebbers verkopen wij de meest populaire vrouwelijke zaden zoals:
Afghaan wietzaden, Ak 47 zaden, Ak 47 Autoflower wietzaden, Blue Medi Kush wietzaden, Bubblegum XL wietzaden, Critical Kush wietzaden, Critical Autoflower wietzaden, Crystal White wietzaden, Early Skunk wietzaden, Great White Shark wietzaden, Fast Eddy RQS wietzaden, Northern Light Haze wietzaden, Northern Lights wietzaden, Power Plant wietzaden PP, Silver Haze wietzaden, Sneeuwwitje wietzaden, Strawberry wietzaadjes, White Widow wietzaadjes.

 

 

  • Bubblegum
  • Jack Herer
  • NLX
  • OG Kush
  • Silver Haze
  • Top 44

 

Wanneer je eens wat bijzonders wilt proberen is de Kera California ook een regelrechte aanrader!

 

Autoflowering cannabis zaden online kopen

Wanneer je van snelheid en eenvoud houdt kun je met Autoflower cannabis zaden direct aan de slag gaan. Het maakt daarbij niet uit of het een lange of juist korte zomer is, met acht tot negen weken kun je al gaan oogsten. In de Autoflower cannabis categorie zijn dit enkele toppers:

AK 47 Autoflower wietzaden, Amnesia Autoflower, Blue Berry Autoflower, Bubbelgum Autoflower, Cheese Autoflower, Critical Autoflower, Dutch lowrider Autoflower, Hindu Kush Autoflower, Northern Lights Autoflower, Sour Diesel Haze Autoflower, White Haze Autoflower, White Widow Autoflower

 

De omvang en oogst zal wat verschillen van de normale versies, het aroma en het effect zal niet veel verschil maken. Lees de productpagina’s voor meer informatie of neem contact op met het support team van Freeseedsonline.com.

 

Cannabis zaden ontkiemen

De zaden bestellen is pas het begin van jouw cannabis avontuur, daarna zul je de zaden laten ontkiemen. Er zijn verschillende manieren om cannabis zaden te ontkiemen waarbij temperatuur en vochtigheidsgraad de voornaamste factoren zijn. Zo moet de omgevingstemperatuur minimaal twintig graden zijn in een vochtige omgeving. Het proces van ontkiemen zal vrij snel verkopen, sommige soorten zullen na twaalf uur al ontkiemen terwijl andere soorten er drie dagen voor nodig hebben. Reinig je handen goed alvorens met de zaden te werken, of beter nog, gebruik een pincet om de zaden vast te pakken. De drie meest toegepaste manieren om cannabis zaden te laten ontkiemen zijn:

 

  1. Een beker lauw warm water
  2. Op een vochtige maar niet doorweekte ondergrond
  3. Direct in de aarde

 

1. Een beker lauw warm water

Neem een beker met lauw warm water, daar laat je de cannabis zaden voorzichtig in drijven. Je zult na pakweg drie tot vijf dagen een witte wortel zien opduiken. Wanneer deze wortel een lengte van ongeveer drie millimeter heeft bereikt wordt het tijd om de zaden te planten in de aarde.

 

2. Op een vochtige maar niet doorweekte ondergrond

De cannabis zaden worden op een laag vochtig materiaal gelegd met daaroverheen nog een vochtige laag. Denk aan keukenpapier, toiletpapier of watten. Je moet dagelijks controleren of het materiaal vochtig genoeg is, het mag overigens niet helemaal doorweekt zijn. Reken minimaal twee dagen met uitschieters tot zes dagen voordat er een witte wortel uit de zaden komt. Met een lengte van drie millimeter mag je de zaden gaan planten.

 

3. Direct in de aarde

Wanneer je direct de cannabis zaden in de aarde laat ontkiemen hoef je deze niet nog een keer over te planten wat op zich wat eenvoudiger is. Je hebt wel aarde nodig met specifieke voeding voor cannabis zaden, je kunt deze bij de specialist kopen. De zaden moeten op een diepte van één centimeter in de aarde worden geplant. Wanneer het gaatje niet diep genoeg is kan er licht bij komen, wanneer het gat te diep is kunnen de zaden rotten door overmatig vocht. Het gat moet dicht worden gemaakt met aarde zonder deze te veel aan te drukken. Anders moet de wortel teveel werk verrichten om omhoog te groeien. De aarde moet ook hier vochtig blijven zonder doorweekt te zijn. Het zal vier tot tien dagen duren voordat het wietplantje boven de grond uitsteekt.

 

Andere manieren om cannabis zaden te laten ontkiemen

 

Seedbox

De meest eenvoudige manier om cannabis zaden te laten ontkiemen is met een seedbox. Je kunt deze producten in veel tuincentra kopen. Je krijgt dan een bakje om in te kweken, kiempluggen en er zal vaak ook een seedbooster bij geleverd worden. Lees dan goed de handleiding en het gaat (bijna) altijd goed!

 

Kokos

Deze kweekbodem heeft al de nodige voedingsstoffen in zich waarmee het een geschikt materiaal is. Aan de andere kant moet je wel de Ph waarde en de EC waarde in de gaten houden. Dat maakt kokos een kweekmedium dat niet echt geschikt is voor startende kwekers.

 

Steenwol

Deze methode is wat bewerkelijker omdat steenwol van nature geen voedingsstoffen bevat en een hoge pH waarde heeft. Je zal de steenwol dus eerst met water moeten behandelen om aan een pH waarde van 6.0 te komen. Tijdens dat proces moet je ook voedingsstoffen toevoegen.

 

Vrouwelijke en mannelijke cannabis planten

Het is voor beginnende kwekers niet bepaald eenvoudig om de vrouwelijke planten van het mannelijk geslacht te onderscheiden. Wanneer je standaard cannabis zaden koopt heb je in principe een 50/50 kans op vrouwelijke zaden en mannelijke zaden. De vrouwelijke wietplanten beschikken over de bloemen waar later wiet van gemaakt wordt, mannelijke planten geven alleen pollen af die bestemd zijn om de bloemen van de vrouwelijke cannabis planten te bestuiven. Als de vrouwelijke planten bevrucht worden door de pollen gaan ze zaden maken, niet de cannabis die je zo graag kweekt. De buds vullen zich dan met zaden en het THC gehalte neemt drastisch af. Bij het kweken van cannabis wil je dus alleen vrouwelijke wietplanten kweken. Je moet de mannelijke planten tijdig verwijderen, daarvoor zul je ze eerst moeten herkennen.

 

Vrouwelijke cannabis planten

Deze planten zien er sterk uit met hun vertakkingen en gezonde uitstraling. Naast groeien in de hoogte zullen ze ook breed uitdijen. Je zult kleine haartjes waarnemen bij de uiteinden van de vertakkingen aan het begin van de bloeiperiode. Deze planten hebben ook “bladoksels”, dit zijn kleine bolletjes waar de haar groeit. Bij het kweken van cannabis heb je alleen de vrouwelijke planten nodig, daar vormen zich de bloemtoppen die vol zitten met THC. Bij Freeseedsonline.com kun je gefeminiseerde cannabis zaden kopen zodat je er zeker van bent dat er geen mannelijke planten aanwezig zijn.

 

Mannelijke cannabis planten

De mannelijke planten worden groot maar blijven dunner met hooguit enkele vertakking en minder bladeren. De mannelijke cannabis plant heeft een ongezonde uitstraling vanwege de hoge groei. Daarmee is de plant niet sterk en zal ook snel doorbuigen. Bij de mannelijke cannabis plant groeien er ronde bolletjes in de bladoksel, er groeien geen bloemen aan en het THC gehalte ligt ook veel lager. Wanneer je zelf zaden wilt kweken zul je mannelijke cannabis planten nodig hebben, anders niet. Bij het kweken van wiet zul je de mannelijke planten moeten verwijderen. De meeste kwekers kiezen daarom voor gefeminiseerde wietzaden met alleen vrouwelijke cannabis planten. Dat maakt het kweekproces een stuk eenvoudiger. Bekijk direct de collectie gefeminiseerde wietzaden van Freeseedsonline.com

 

TAGS : cannabis zaden online , cannabis planten

Lezen: Wietzaden bestellen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *