sneeuwitje wietzaden

Sneeuwwitje wietzaden

Dit zijn vrouwelijke wietzaden die voor 80 procent uit Indica bestaan. Het genotype is opgebouwd als genotype northern lights x white widow x c 99 genetica. De smaak van Sneeuwwitje kan het best worden omschreven als een zeer zoete smaak, fruitig met het karakter van suikerspin. Daarnaast is het een wietsoort met een hoog THC gehalte die je een sterke high geeft voor een flink bedwelmend gevoel. Het is mogelijk om Sneeuwwitje wietzaden buiten te kweken, mede dankzij het snelle verloop van de groei- en bloeiperiode. Je kunt deze zaden ook gebruiken voor de Sea Of Green (SOG) methode wanneer je een hydrosysteem gebruikt. Je hoeft betrekkelijk weinig tijd te steken in de verzorging met toch een hoog rendement en hoeveelheid gram per plant. De bloeiperiode is tegenwoordig korter met slechts 8 weken in plaats van 10 weken, dat maakt Sneeuwwitje cannabis tot een een hoge kwaliteit wietplant met een zo snel mogelijk resultaat die de ervaren kweker zeer goed vindt.

Snow white wietzaden
wietzaden van snow white kopen

Sneeuwwitje cannabis zaden

Er is flink wat getest om deze variant van Freeseedsonline.com te maken. De zaden die je nu kunt bestellen zijn opgebouwd als een kruising van White Widow en Northern Lights (Snow White) met Cinderella 99 waardoor er een speciale Sneeuwwitje fenotype is ontstaan. Deze plant is vrij compact gevormd met relatief weinig blad en een hoger THC percentage. De cannabis plant is herkenbaar aan de witte, dikke haren die garant staan voor een flinke opbrengst. De groeiperiode duurt ongeveer 2 tot 3 weken, daarbij ontstaat er een korte maar aantrekkelijke plant die ongeveer 60 centimeter hoog zal worden.

Omschrijving van Sneeuwwitje

De hennepplanten die groeien uit de Sneeuwwitje wietzaden dragen dikke en mooie toppen. Het uiterlijk van de toppen is het beste te omschrijven als een kaars, rijkelijk bedekt met een flinke hoeveelheid kristallen. De wit gekleurde kristallen maken de toppen behoorlijk zwaar, gelukkig zijn de stelen sterk en dik waardoor de planten rechtop blijven staan. Als we kijken naar de vormgeving valt direct dat typische Indica uiterlijk op met ovaalvormige schutbladeren en een donkergroene tint. De stelen zijn roodkleurig en gevuld met roodbruin sap. De plant heeft niet zoveel bladeren, dat is makkelijk bij het knippen.

Sneeuwwitje wietzaden in het kort

  • Een genetica van 80 procent Indica
  • Genotype northern lights x white widow x c 99 genetica
  • Zo snel mogelijk in bloei met weinig blad.
  • Flinke toppen met veel witgekleurde kristallen.
  • Hoge opbrengst aan gram per plant.
  • Het is wiet met een krachtige high en een hoog THC percentage.
  • Het aroma is fruitig met een zoete smaak.

Meer weten over Sneeuwwitje wietzaden of de andere zaden van Freeseedsonline.com? Bekijk het volledige assortiment op de website. Daarnaast vind je hier veel informatie waar zowel beginnende als gevorderde kwekers hun voordeel meer kunnen doen. Kweek ook je eigen hoge kwaliteit cannabis.

TAGS : Omschrijving van Sneeuwwitje , Sneeuwwitje cannabis zaden

LEZEN : Powerplant wietzaden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *