Supercroppen

Supercroppen

Supercroppen

Supercroppen: Wacht niet met supercroppen tot het volgende seizoen, je kunt dit tijdens de groeifase al doen en ermee doorgaan in de bloeifase. Wanneer je regelmatig gaat supercroppen is het resultaat een wietplant die een meer open structuur heeft met een zekere stress die aanzet tot een hogere productie van trichomen met dikkere toppen.

Supercroppen

 

Hoe werkt supercroppen?

Je kneust de takken van de wietplant tussen je duim en wijsvinger. Zo kun je de tak in een hoek van negentig graden knikken zonder compleet te breken. Je knikt de takken naar buiten, in de richting van een plaats waar je voldoende ruimte hebt. Je herhaalt dit proces tot de plant goed breed uitgroeit. Je zult merken dat de plant zich enorm snel zal herstellen, vaak al binnen enkele uren. Daardoor zul je dit proces vaak moeten herhalen voor een optimaal resultaat.

 

Zuidelijk Scroggen

Meer zonlicht op jouw wietplanten leidt tot een hogere opbrengst, dat is een belangrijke regel bij wiet kweken. Je kunt de hoeveelheid zonlicht die jouw toppen opvangen maximaliseren door te scroggen op het zuiden. Dat kun je bereiken door gaas te nemen voor gebruik in de tuin, die span je met bijvoorbeeld houten paaltjes over de wietplanten net zoals bij normaal scroggen. Deze keer plaats je het rek niet horizontaal, maar schuin gericht op het zuiden. Je moet vervolgens de takken van de wietplant door het gaas vlechten en deze voorzichtig vastmaken. Bij het groeiproces kan de wietplant optimaal van de zon genieten.

Vind de beste Gefeminiseerde wietsoorten voor supercroppen

De beste soorten vind je bij Freeseedsonline.com en SeedsMania.nl

Afgaan wietzaden van Freeseedsonline zijn zeker een aanrader voor supercroppen

Net zoals de Blue Medicinale CBD kush

Bed verhogen

In Nederland en België kan er behoorlijk wat neerslag vallen. Dat is niet gunstig voor wietplanten die meer zuurstof nodig hebben en kunnen verstikken door al dat regenwater. Door de planten buiten op een verhoogd bed te laten groeien kun je dit voorkomen. Het is eenvoudig uit te voeren door niet de complete kluit in te graven tijdens het verpotten maar tot tweederde. Het bovenste deel van de wortels komt zo bloot te liggen waardoor ze meer zuurstof krijgen. De wortels onder de grond zullen vanzelf verder groeien. Met een verhoogd bed wordt overtollig water beter afgevoerd met als resultaat meer zuurstof bij de wortels.

TAGS : Zuidelijk Scroggen , Gefeminiseerde wietsoorten supercroppen

LEZEN : Koolstoffilter bestellen

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *