wiet lolly

Wiet lolly

Wat is een wiet lolly?

Dit is een soort snoep dat cannabis bevat. Cannabis is een psychoactieve drug die veranderingen in waarneming, stemming en gedrag kan veroorzaken. Sommige mensen gebruiken het voor recreatie en anderen voor medicinale doeleinden. Het actieve ingrediënt in cannabis is tetrahydrocannabinol (THC). THC bindt zich aan cannabinoïdereceptoren in de hersenen en veroorzaakt verschillende effecten, waaronder ontspanning, euforie en toegenomen eetlust.

 

Wietlolly’s zijn een populaire manier om cannabis te consumeren, vooral bij mensen die het niet willen roken. Ze zijn gemakkelijk thuis te maken met slechts een paar ingrediënten, en ze bieden een discrete en handige manier om van cannabis te genieten.

wiet lolly

Hoe maak je wiet lolly’s?

 

De eerste stap is het infuseren van cannabis in een vet of olie. Dit kan worden gedaan door cannabis te laten sudderen in boter of kokosolie, of door een met cannabis geïnfuseerde olie te gebruiken. Zodra het vet of de olie is doordrenkt met cannabis, kan het worden gebruikt om lolly’s te maken.

 

De volgende stap is het maken van de lolliemengsel. Dit kan worden gedaan door suiker, maïssiroop en water te combineren in een steelpan. Het mengsel wordt dan verwarmd tot het 138 graden Fahrenheit bereikt. Zodra het mengsel deze temperatuur heeft bereikt, wordt het met cannabis geïnfundeerde vet of de olie toegevoegd en geroerd tot het volledig is opgenomen.

 

Het lolliemengsel wordt dan gegoten in lollievormpjes en laat ze afkoelen. Zodra ze zijn afgekoeld, kunnen de lollies uit de vormpjes worden gehaald en worden gegeten.

wiet lolly

Wat zijn de voordelen van cannabis lollies?

 

Cannabislolly’s zijn een handige en discrete manier om van cannabis te genieten. Ze zijn gemakkelijk thuis te maken en bieden een smakelijke manier om cannabis te consumeren. Cannabislolly’s kunnen ook een goede optie zijn voor mensen die geen cannabis willen roken.

 

Wat zijn de risico’s van cannabislolly’s?

 

Cannabislolly’s kunnen hoge gehaltes THC bevatten. Dit kan leiden tot angst, paranoia en andere negatieve effecten. Het THC kan ook lang in uw systeem blijven, wat kan leiden tot een mislukte drugstest.

 

Cannabislolly’s zijn ook een verstikkingsgevaar. Ze mogen niet aan kinderen of huisdieren worden gegeven.

wiet lolly

Tips voor het maken van een wiet lolly

 

Als u thuis cannabis lollies maakt, is het belangrijk om een betrouwbaar recept te gebruiken. Zorg ervoor dat u de ingrediënten nauwkeurig afmeet en de instructies nauwkeurig volgt. Het is ook belangrijk een snoepthermometer te gebruiken om ervoor te zorgen dat het mengsel de juiste temperatuur bereikt.

 

Als u met cannabis geïnfuseerd vet of olie gebruikt, is het belangrijk dit te zeven voordat u het toevoegt aan het lolliemengsel. Zo verwijdert u alle plantenresten die de lollies slecht zouden kunnen laten smaken.

 

Cannabis lollies kunnen in een luchtdichte verpakking in de koelkast worden bewaard tot bent u klaar om ze op te eten. Ze kunnen ook tot zes maanden worden ingevroren.

 

Heeft u een favoriet wiet lolly recept? Deel het met ons in de reacties!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *