wiet soorten

Wiet soorten

Wat is Cannabis?

Cannabis is een wietplant met veel verschillende soorten. alle wiet soorten hebben hun eigen unieke kenmerken, die kunnen worden gebruikt om hem te onderscheiden van andere wiet soorten.

Hoeveel soorten zijn er?

Er zijn drie hoofdtypen wiet soorten: indica, sativa en hybride. Indica-rassen zijn meestal korter en bossiger, met bredere bladeren. Ze zijn inheems in het Hindu Kush gebergte in India en Pakistan.

wiet soorten

Sativa-rassen zijn groter en dunner, met smallere bladeren. Ze komen oorspronkelijk uit gebieden met langere dagen en een warmer klimaat, zoals Afrika, Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië.

wiet soorten

Hybride wiet soorten zijn een mix van indica en sativa. Ze kunnen kenmerken hebben van beide ouderstammen, of ze kunnen meer lijken op de ene of de andere.

 

 

Enkele veel voorkomende bekende wiet soorten

 

Afghan van freeseedsonline.com – Een indica soort die oorspronkelijk uit het Hindu Kush gebergte komt. Ze heeft een zoete en aardse smaak, met citrustonen.

Blue berry van freeseedsonline – Een hybride soort die een kruising is tussen Blueberry

Haze van freeseedsonline – Ze heeft een zoete en fruitige smaak, met een vleugje aardsheid.

Gelato van freeseedsonline – Een hybride soort die een kruising is tussen Sunset Sherbet en Thin Mint Cookies. Ze heeft een zoete en romige smaak, met hints van chocolade en munt.

Granddaddy Purple van freeseedsonline – Een indica soort die een kruising is tussen Purple Urkle en Big Bud. Ze heeft een zoete en fruitige smaak, met aardse ondertonen.

Girl Scout Cookies van freeseedsonline – Een hybride soort die een kruising is tussen OG Kush en Durban Poison. Ze heeft een zoete en aardse smaak, met hints van kruiden.

Wiet soortjes

Hoeveel soorten zijn er?

Er zijn vele andere Wiet soorten beschikbaar, en er worden voortdurend nieuwe gecreëerd. U kunt er meer over te weten komen door online onderzoek te doen of te praten met een deskundig persoon in uw plaatselijke wietzaadjes shop freeseedsonline.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *