wat is de juiste wietolie?

Wietolie, wat is dat?

 

wietolie, wat is dat? Uit de bloemtoppen van hennepplanten kan olie worden geëxtraheerd, dit noemen we wietolie. Het is een stroperig dikke vloeistof die met alcohol wordt geproduceerd. Niet alleen worden de cannabinoïden uit de bloemtoppen gehaald, daarnaast komen ook terpentenen vrij. Dit zijn stoffen met een medicinaal effect. De wiet wordt opgelost in honderd procent alcohol, wat na verloop van tijd zal verdampen bij een temperatuur van 78° Celsius. Omdat THC optimale kracht behaalt op hogere temperaturen zal het effect van bijvoorbeeld een spacecake doorgaans niet zo krachtig zijn. Wanneer je high wilt worden is wietolie niet het beste product om te gebruiken, voor medisch gebruik is het wel een uitstekend alternatief voor wiet roken.

wiet olie, wat is dat ?

Is het mogelijk wietolie te kopen in de winkel?

Het is niet legaal om wietolie in Nederland te verkopen, olie met alleen CBD mag wel verkocht worden. Er wordt in steeds meer apotheken wiet verwerkt, deze mag alleen niet verwerkt worden in wietolie vanwege het hoge aandeel THC in de vloeistof. Dan zou het product onder de opiumwet vallen. Is het wel mogelijk wietolie in Nederland te kopen? Je kunt via internet wietolie vinden, helaas weet je vooraf niet wat je in huis haalt. De kwaliteit kan tekort schieten, het kan zelfs gevaarlijk zijn. Lees dus vooraf echte gebruikerservaringen, zoek in de diverse fora en vraag naar ervaringen in jouw omgeving.

 

zelf maken

Je kunt ook zelf aan de slag gaan om wietolie te produceren. Je kunt dit op veel verschillende manieren doen, er zijn hiervoor al standaard preparaten om mee te beginnen. Wanneer je een medisch doel hebt met de wietolie is het mogelijk om preparaten op voorschrift te vragen. Wanneer je een preparaat van een betrouwbare bron hebt hoef je niet bang te zijn voor schadelijke stoffen in de producten die jouw gezondheid in gevaar kunnen brengen.

wat is de juiste wietolie?

Wat gaat de toekomst ons brengen?

Gezien de ontwikkelingen van de laatste tijd is het mogelijk dat apothekers binnenkort in eigen huis wietolie mogen produceren, ze beschikken al over de benodigde preparaten. Steeds meer mensen ontdekken de medicinale werking van wietolie, door de populariteit is het mogelijk dat de politiek stappen zal nemen om deze producten te legaliseren. Dat betekent overigens niet dat wietolie een vervanging is voor het roken van wiet, bij roken is het effect namelijk veel krachtiger. Dat komt door de verhitting die de werkzame stoffen meer potentie geven.

Wat is de juiste wietolie? 

Wanneer je graag wat meer wilt weten over producten als wietolie, hennep en de manieren om zelf wiet te kweken moet je direct naar Freeseedsonline.com gaan. Daar vind je ook praktische instructies om zelf wietzaden te kweken.

TAGS : Wietolie maken , wietolie kopen

Lezen: Bubblegum zaden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *