Wietzaden bestellen

Wietzaden bestellen

Wietzaden bestellen

Wanneer je wietzaden gaat kopen moet je niet alleen kijken naar de prijs in de webshop. Wanneer je zaden van minderwaardige kwaliteit koopt is alle moeite voor niets geweest. Met onderstaande tips je goede wietzaden bestellen met zekerheid!

 

Hoe herken je goede wietzaden?

Het is niet zo moeilijk om goede zaden te herkennen. Let als eerste op deze drie kenmerken:

 

  1. De vorm moet normaal zijn zonder afwijkingen.
  2. Het zaadje mag niet gebarsten zijn.
  3. Er mag geen rotting zichtbaar zijn.
  4. Het zaadje moet hard zijn.
  5. De kleur van wietzaden is donkerbruin.

 

Dit zijn kenmerken die je met het blote oog al kunt controleren. Wanneer de zaden die je hebt verkocht niet voldoen aan deze criteria is de kans groot dat zich bij de ontkieming al problemen zullen voordoen. Wanneer je op het zaadje drukt en deze begint af te brokkelen, heb je te maken met zwakke wietzaden. Sterke zaden moeten compact blijven bij indrukken.

 

Daarnaast moet je ook rekening houden met andere kenmerken wanneer je zelf wiet gaat kweken zoals:

 

  • Of het hoogwaardige kwaliteit zaden betreft.
  • Hoeveel expertise er nodig is om met de planten om te gaan.
  • Hoe lang het soort wiet zal bloeien.
  • Hoe lang en hoe breed de wietplanten groeien.

 

Wietzaden kwaliteit controleren

Om succesvol wiet te kweken zul je moeten starten met goede wietzaden, dat spreekt voor zich. Met zoveel zaden op de markt moet je de juiste afwegingen maken en de zaden kiezen die passen bij jouw werkwijze. Alleen de vrouwelijke wietplanten produceren de bloemen die noodzakelijk zijn voor de wietproductie, daarom kun je het beste gefeminiseerde wietzaden kopen. Je loopt niet het risico op bestuiving door de mannelijke planten, en je hoeft deze planten ook niet zelf te verwijderen. De meest populaire wietsoorten in Nederland danken hun succes aan de relatief korte bloeiperiode en de eenvoud van het kweken. Wanneer je in Nederland buiten wilt gaan kweken moet je zeker rekening houden met een korte bloeiperiode omdat er minder zonnige dagen zijn. Bij neerslag in de herfst wordt de kans op rotting van de wietplanten hoger, hoe sneller de bloeiperiode voorbij is hoe beter dus.

 

Populaire wietzaden in Nederland:

 

 

De meest populaire wietzaden van hoge kwaliteit koop je natuurlijk op Freeseedsonline.com, dé specialist in wietzaden voor kweken in Nederland.

TAGS : Wietzaden kwaliteit , Populaire wietzaden Nederland

 

Lezen: Koop online cannabis zaden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *